Image
Bij de leukste korfbalvereniging van Den Haag en omstreken blijven we ook deze zomer graag fit! Daarom organiseren we in de maanden juni en juli voor iedereen leuke korfbaltrainingen op de dinsdagavond en zaterdag.

Korfbal is een dynamische balsport waarbij behendigheid, snelheid, techniek en strategisch inzicht van belang is. En je speelt korfbal in een team van jongens en meisjes. Juist dat maakt korfbal nog veel leuker!

De trainingen deze zomer zijn bedoeld voor jeugd van 4 t/m 18 jaar. Je geeft je per training op. De trainingen zijn gratis, Coronaproof en iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je korfbal ervaring hebt of juist nog helemaal geen. Sterker nog, heb je nog helemaal geen ervaring, pak dan deze kans om kennis te maken met deze toffe sport!

Kom trainen, maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en wie weet kan jij na de zomer doorstromen naar een van onze jeugdteams.

Ouders hoeven zich niet te vervelen tijdens de trainingen. Onder leiding van Fun Moves worden op het grasveld Bootcamp lessen aangeboden voor ouders van wie het kind op dat moment traint. Per les kunnen er maximaal 12 mensen meedoen. De kosten bedragen per les 10 euro. De eerste 3 lessen profiteer je nu van 50% korting en betaal je dus slechts 5 euro per les.

Dus pak je agenda erbij, maak de dinsdag en zaterdag vrij in je agenda en maak kennis met alles wat HKV/Ons Eibernest je te bieden heeft!