Image

korbal bij de leukste korfbalvereniging van Den Haag en omstreken is weer begonnen!
En we zouden het super leuk vinden als jij mee komt doen!

Korfbal is een dynamische balsport waarbij behendigheid, snelheid, techniek en strategisch inzicht van belang is. En je speelt korfbal in een team van jongens en meisjes. Juist dat maakt korfbal nog veel leuker!

We trainen op maandagavond, dinsdagavond, woensdagmiddag, donderdagavond en op zaterdagochtend.

Op zaterdagochtend trainen onze kangoeroes om 10:00.

Kom ook trainen, maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en wie weet stroom je zo door naar een van onze jeugdteams.

Waar wacht je nog op! Meld je snel aan om gratis mee te trainen en kennis te maken met onze leuke club!

En we zouden het super leuk vinden als jij mee komt doen!

Op zaterdagochtend trainen onze kangoeroes om 10:00.

Image