Image

HKV/Ons Eibernest is de vereniging van Den Haag en omstreken als het om korfbal gaat en daarom willen wij iedereen graag kennis laten maken met onze mooie club.

Op de vriendjes en vriendinnetjes dag nodigen wij iedereen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar van harte uit om gezellig langs te komen en kennis te maken met onze leden en de korfbalsport.

Waarom HKV/Ons Eibernest?
Bij eibernest maak je plezier, vrienden en leer je van enthousiaste trainers het korfbalspel. Daarnaast staan we bekend om gezelligheid, het familiegevoel, de club waar het clubhuis je tweede huis is.

De vereniging heeft een eigen luxe sporthal, maar liefst drie kunstgrasvelden en twee kantines.

Korfbal is de hoofdsport van de vereniging maar HKV/Ons Eibernest doet nog véél meer! Zo is er een grote afdeling Kombifit waar de vereniging erg trots op is. Tennis, badminton, gym, tafeltennis zijn enkele van de vele sporten die HKV/Ons Eibernest nog meer aanbiedt. Bij HKV/Ons Eibernest kan je je hele leven lang sporten.

Door de goede samenwerking met Trefpunt Morgenstond en het (beroeps)onderwijs worden wijkbewoners van jong tot oud gemotiveerd om te gaan sporten.

Enthousiaste begeleiders en vrijwilligers samen met de deelnemers maken onze uitgebreide accommodatie een Sportief Buurthuis waar het voor een ieder sportief goed vertoeven is.

Naast sporten organiseert HKV/Ons Eibernest nog veel meer!
Zo gaat de jeugd bijvoorbeeld op kamp, wordt er gezwommen, bezoeken we pretparken en hebben we film- en feestavonden.

Dus waar wacht je nog op?
Kom ook langs!

Vriendjes