fbpx
Image

Op woensdagavond en vrijdagochtend is er op het kunstgrasveld tennisles bij HKV/Ons Eibernest. Onder begeleiding nemen de deelnemers deel om de beginselen en verdere tennisontwikkeling zich eigen te maken. De leeftijd van de deelnemers varieert van 35 jaar tot 75+ jaar. Jonger dan 35 jaar? Geen probleem! Je kunt gewoon meedoen. Je kunt vrijblijvend twee gratis lessen meedoen waarbij er altijd ruimte is voor een onderling partijtje.

U dient een geldige KombiFit lidmaatschapskaart of KombiFit strippenkaart in bezit te hebben om aan deze KombiFit tennislessen mee te kunnen doen.

Het leuke van een KombiFit lidmaatschap is dat je ook nog aan andere sportieve KombiFit activiteiten mee kunt doen die elke week plaats vinden zodat er ook bij slechte weersomstandigheden er altijd gesport kan worden in de sporthal. Benieuwd naar de andere sporten die je kunt doen? Klik dan hier.

Dagen en tijden van de tennislessen:

  • Woensdag 18.00-20.00 uur
  • Vrijdag 10.00-12.00 uur

Bent u enthousiast geworden na de proeflessen en wil je graag KombiFit lid worden van HKV/Ons Eibernest? Met een KombiFit lidmaatschap kun je onbeperkt per week sporten. Een lidmaatschap ga je aan voor één seizoensjaar. (juni t/m juni) waarbij een automatische incasso maandelijks plaatsvindt.

Wilt u liever een Strippenkaart? Geen probleem, ook deze kunt u gebruiken om deel te kunnen nemen. Met de KombiFit strippenkaart wordt 1 strip verbruikt per KombiFit activiteit waaraan u deelneemt.

Voor meer info of boeken van een proefles: Tennis werkgroep, tennis@eibernestkorfbal.nl

Ook is er de mogelijkheid om vrij te tennissen bij HKV/Ons Eibernest. Om hiervan gebruik te kunnen maken sluit u een tennis lidmaatschap af en kunt u overdag op doordeweekse dagen (niet op woensdagmiddag) gebruik maken van het kunstgrasveld op vooraf afgesproken tijden welke u kenbaar maakt via tennis@eibernestkorfbal.nl

HKV/Ons Eibernest heeft een Ooievaarspasregeling welke 50% korting biedt op zowel de KombiFit strippenkaart, KombiFit Lidmaatschapskaart alsmede voor het tennislidmaatschap.

Meer informatie?
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag