Image

Een vereniging dat ben je samen, verenigd. Samen zijn we de club, samen maken we de club. Dit doen we met elkaar en met vrijwilligers.

Wij zijn een club met leden en vrijwilligers met elk unieke persoonlijke eigenschappen kwaliteiten. Deze mooie eigenschappen en kwaliteiten willen we graag matchen met de club.

Profiel
Taakie maakt voor jouw een persoonlijk profiel, op die manier bieden we alléén taken aan die goed passen bij je interesses. Door een profiel op te bouwen leren wij iedereen steeds beter kennen. De basis van het profiel is de Taakie test. Met de test achterhaalt Taakie op een leuke manier welk type vrijwilliger iemand is. De antwoorden op de tien vragen geven een goede indicatie welke taken waarschijnlijk goed bij iemand zullen passen.

Taken
Zodra wij een taak hebben waarbij we vrijwilligers nodig hebben ontvang je, afhankelijk van jouw profiel, een match. Je ontvangt dan een geautomatiseerde Whatsapp bericht van Taakie. In dat bericht staat precies wat we zoeken. Jij kan dan reageren of je kan of niet. Op basis van jouw antwoord ontwikkeld jouw profiel verder en worden er later steeds betere matches gemaakt.

Voor het ontvangen van een Taakie moet je wel de Whatsapp functie aan hebben staan:

Bardiensten
Bij het aanmaken van jouw profiel kan je aangeven of je bardiensten wil doen. Dit betreffen extra bardiensten zoals bij een feest of op dagen dat we extra hulp nodig hebben. De verplichte bardiensten op basis van het competitieschema blijven bestaan zoals jullie dit nu van ons gewend zijn.

Iedereen
Iedereen kan onze club versterken. Zo kan iedereen binnen een gezin of familie zich aanmelden. Stel, een korfballid van 16 jaar meldt zich aan via Taakie. Hij of zij maakt een eigen profiel aan. De moeder van het lid wil ook graag helpen achter de bar, zij maakt een eigen profiel aan. De vader wil graag helpen bij de jurytafel, ook hij maakt een profiel aan. De oma van het lid vindt het leuk om af en toe te helpen in de keuken, ook oma maakt een profiel aan. Iedereen binnen een gezin of familie kan een eigen profiel aanmaken. Sterker nog, hoe meer mensen we hebben, hoe betere matches we kunnen maken, hoe meer taken we kunnen verdelen.

Maar ook als je geen familie lid hebt binnen onze vereniging ben je van harte welkom om een profiel aan te maken en onze club te helpen.

Taakies
Taakies worden verstuurd vanaf het Taakie whatsapp nummer: +3197010252529.
Op een verstuurde taakie kan je reageren met een cijfer dat hoort bij een antwoord.
Omdat je reageert op een computer is het voor ons niet mogelijke andere berichtjes die je naar dit nummer stuurt te lezen. Heb je een vraag? Stuur deze dan aan: roy@haagskorfbal.nl

Wanneer een Taakie verstuurd is, vind je deze ook terug op deze pagina.