UPDATE
We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen over de sportmiddag op woensdag. Daarom hebben we nu ook een sportochtend! Elke zaterdag zijn alle kinderen welkom tussen 10:30 en 11:30.

Bewegen en sporten is nog nooit zo belangrijk
geweest als nu!
Daarom hebben wij elke
woensdag van 14:00 tot 16:00 en nu ook elke zaterdag van 10:30 en 11:30 leuke sporten
voor kids van 5 tot 12 jaar oud. Gratis!

Ouders mogen helaas niet aanwezig zijn.

In die tijd kan je even rustig verder werken,
boodschappen doen of een wandeling maken.

Een win-win situatie!

Onze professionele begeleiders houden de
 sporters goed in de gaten.

De sporten vinden buiten plaats op een kunst-
grasveld. Sportkleding is gewenst maar niet
 noodzakelijk.

De sporten vinden plaats op het kunstgrasveld van HKV/Ons Eibernest op de Steenwijklaan 16 in Den Haag.

HKV/Ons Eibernest is de korfbalvereniging van Den Haag.

De vereniging heeft een eigen luxe sporthal, maar liefst drie kunstgrasvelden en twee kantines.

De sportieve vereniging van Den Haag staat vooral bekend om gezelligheid, het familiegevoel, de club waar het clubhuis je tweede huis is. Korfbal is de hoofdsport van de vereniging maar HKV/Ons Eibernest doet nog véél meer! Zo is er een grote afdeling Kombifit waar de vereniging erg trots op is. Tennis, badminton, gym, tafeltennis zijn enkele van de vele sporten die HKV/Ons Eibernest nog meer aanbiedt. Bij HKV/Ons Eibernest kan je je hele leven lang sporten.

Door de goede samenwerking met Trefpunt Morgenstond en het (beroeps)onderwijs worden wijkbewoners van jong tot oud gemotiveerd om te gaan sporten. Enthousiaste begeleiders en vrijwilligers samen met de deelnemers maken onze uitgebreide accommodatie een Sportief Buurthuis waar het voor een ieder sportief goed vertoeven is

Naast sporten organiseert HKV/Ons Eibernest nog veel meer! Zo gaat de jeugd bijvoorbeeld op kamp, wordt er gezwommen, bezoeken we pretparken en hebben we film- en feestavonden.

Bij HKV/Ons Eibernest zijn er veel ervaren en professionele sportbegeleiders om ervoor te zorgen dat je naast het hebben van heel veel plezier ook goed wordt begeleid.

De leden van de vereniging ontmoeten graag nieuwe mensen.
Laat ons weten wanneer je langs wilt komen, dan zullen we snel kennismaken!

Neem contact met ons op via: jc@eibernestkorfbal.nl