fbpx
Image

Sponsordoek langs het kunstgrasveld

Langs het veld van HKV/Ons Eibernest wordt een reclamedoek geplaatst met de afmeting van 250×80 cm. Deze doeken zijn gedurende alle activiteiten en wedstrijden van HKV/Ons Eibernest op het kunstgras veld zichtbaar

Sponsordoek in de sporthal

Wij beschikken over een eigen sporthal. In de sporthal is ruimte voor sponsordoeken van verschillende afmetingen. Deze doeken van 250x100 cm, 520x100cm en 520x220 cm hangen doorlopend in de hal en zijn gedurende alle activiteiten van HKV/Ons Eibernest, maar ook alle activiteiten van andere partijen die gebruik maken van de sporthal zichtbaar. Een doek in de sporthal wordt ook in combinatie met een doek langs het kunstgras aangeboden voor een aantrekkelijke prijs.

Doelgroep-/teamsponsoring

Binnen onze vereniging kunnen meerdere doelgroepen sporten en/of bewegen. Als sponsor kunt u zich verbinden aan een van de doelgroepen, door sponsoring van materiaal, activiteiten of kleding van deze doelgroepen. Bijvoorbeeld De KangoeroeKlup voor kinderen van 3 t/m 6 jaar, G-korfballers voor mensen met een beperking of onze Kombifitters, ouderen van 55+.

Wedstrijd/zaalsponsoring

Wedstrijdsponsoring kan op verschillende manieren. U kunt uw naam verbinden aan de schotklok, korf, banieren, wedstrijdtafel en/of wedstrijdbal. Deze zaken zijn bij wedstrijden op prestatieniveau altijd aanwezig en zichtbaar.

Sponoren van zichtbare evenementen en activiteiten

Wij organiseren verschillende evenementen en activiteiten waar veel mensen op af komen als deelnemer, als publiek, als ouder/verzorger. Denk bijvoorbeeld aan ons jaarlijkse jeugdtoernooi met zo’n 100 deelnemende teams, het Sinterklaasfeest voor de jongste jeugd of het over- en weer toernooi op Hemelvaartsdag. Een ander grootse activiteit is ons jeugdkamp waar jaarlijks ruim 50 kinderen meegaan. Wat is er leuker dan uw naam aan één (of meer) van deze evenementen te verbinden? 55+.

E-sponsoring

Natuurlijk hebben wij onze eigen website en mediakanalen, welke door al onze leden gelezen worden maar ook bereikbaar zijn voor buitenstaanders, zoals facebook en instagram. Uw bedrijfsnaam kan doorlopend zichtbaar zijn op onze website middels een banner met link naar uw bedrijfssite. En op de dagen dat de kantine open is en deze goed bezocht wordt is narrowcasting op schermen in sporthal/kantine een goed middel om direct zichtbaar te zijn voor de bezoekers.                    

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag