Video: Sfeerimpressie #Eiberkamp

Eiberkamp2021 vindt plaats in de eerste week van de zomer vakantie.

Het deelname bedrag moet voor 14 juni 2021 zijn bijgeschreven op de kamp rekening van HKV/Ons Eibernest. Deelnemers krijgen tegen die tijd een betaalvezoek.

Het deelname bedrag van 2021 is € 175,00. Wij hebben weer een aanvraag gedaan voor een donatie van Fonds1818. Indien wij weer een donatie krijgen zal het deelname bedrag daarmee in mindering worden gebracht. Wij verwachten dat dit weer € 35,00 per persoon zal zijn.

Deelname is voor alle jeugd en junioren leden in het korfbalseizoen 2020-2021 (A-B-C-D-E en F leden)

#Eiberkamp2021 begint op zaterdag 17 juli 2021.
Alle deelnemers dienen om 12:00 aanwezig te zijn op het clubhuis.
Kort daarna zullen wij met de bus vertrekken richting Lemele.

Per deelnemer mag er 1 stuk bagage mee!

Tijdens Eiberkamp worden er elke dag verschillende spellen gespeelt, in de ochtend, middag, avond en laat in de avond. Deelnemers die in het korfbalseizoen 2021-2022 spelen in de D-E-F doen niet mee aan spelen die laat in de avond worden gespeeld.

Uitjes, zoals aan een zwembad zijn in de prijs inbegrepen.

We zullen ook een dorpje bezoeken waar deelnemers de tijd krijgen om te winkelen, ze kunnen dan iets leuks kopen voor zichzelf, snoep of een kaart om naar huis te sturen. Op het kamphuis zelf is ook een mini-kampwinkel aanwezig waar leden tegen gereduceerde prijzen snoepgoed en limonade kunnen kopen.

Voor deelnemers die zelf nog niet in staat zijn om eigen geld te beheren kunnen ouders zakgeld overmaken naar de digitale spaarpot van de deelnemer.

Wanneer deelnemer dan iets wil kopen dan wordt dit betaald vanuit de digitale spaarpot.

Elke dag is er een ontbijt, lunch en diner. Hiervoor hebben we een kookploeg van 3 personen. De kookploeg kan rekening houden met dieet wensen zoals halal en melk allergien. De hele dag is er voor de deelnemers limonade en water beschikbaar.

Na een zeer leuke week gaan de deelnemers op vrijdag weer naar huis, rond 18:00 verwachten wij weer terug te zijn.