Senioren tennis

Op woensdagavond en vrijdagochtend is er KombiFit tennisles bij HKV/Ons Eibernest. Onder begeleiding nemen de deelnemers deel om de beginselen en verdere tennisontwikkeling zich eigen te maken. De leeftijd van de deelnemers varieert van 35 jaar tot 75 jaar. Jonger dan 35 jaar? Geen probleem! Je kunt gewoon meedoen.  Je kunt vrijblijvend twee gratis lessen meedoen waarbij er altijd ruimte is voor een onderling partijtje.
U dient een geldige KombiFit lidmaatschapskaart of KombiFit strippenkaart in bezit te hebben om aan de KombiFit lessen mee te kunnen doen.

Elke laatste vrijdag van de maand kunnen de KombiFit leden gezellig tennissen met de tennis-leden van korfbalvereniging Die Haghe. Om de maand vind dit plaats bij Die Haghe (Braambruggestraat 10, wijk Leyenburg) en daarna weer bij HKV/Ons Eibernest. Het leuke van een KombiFit lidmaatschap is dat je ook nog aan andere sportieve activiteiten mee kunt doen die elke week plaats vinden zodat er ook bij slechte weersomstandigheden er altijd gesport kan worden in de sporthal.  Benieuwd naar de andere sporten die je kunt doen? Klik dan hier

Dagen en tijden:

• Woensdag 18:00-19:00Logo KombiFit Eibernest GG v3
  • Woensdag 19:00-20:00
  • Vrijdag        10:00-11:00 *
  • Vrijdag        11:00-12:00 *

* Elke laatste vrijdag van de maand uitwisseling met korfbalvereniging Die Haghe van 10:00-12:00.

Bent u enthousiast geworden na de proeflessen en wil je graag KombiFitlid worden van HKV/Ons Eibernest? Met een KombiFit lidmaatschap kun je onbeperkt per week sporten.  Een lidmaatschap ga je aan voor één seizoensjaar. (juni t/m juni) waarbij een automatische incasso maandelijks plaatsvindt. Wilt u liever een Strippenkaart? Geen probleem, ook deze kunt u gebruiken om deel te kunnen nemen.
Met de KombiFit strippenkaart wordt 1 strip verbruikt per KombiFit activiteit waanraan u deelneemt.

Tarief KombiFitlidmaatschap en strippenkaart vindt u bij  contribities

Word ook lid van de KombiFit facebook voor nieuws en foto’s!

Voor meer info of boeken van een proefles:
KombiFit werkgroep, kombifit@eibernestkorfbal.nl