Tennisjeugd 6-17 jaar

Bij HKV/Ons Eibernest kun je al vanaf je zesde jaar tennissen! Voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar worden er op woensdag(na)middag tennislessen gegeven op de 4 aanwezige tennisvelden op het kunstgrasveld.  Wil jij ook een keer meedoen met een tennisles? Bij HKV/Ons Eibernest kun je twee gratis tennislessen meedoen! Je kunt aansluiten bij een bestaande groep of een nieuwe groep vormen. Voor een nieuwe groep zijn minimaal 6 personen nodig en kan het tijdstip van de training in overleg worden bepaald. Vergeet niet een tennisracket mee te nemen; tennisballen zijn aanwezig.

Ben je enthousiast geworden na de proeflessen en wil je graag jeugd-tennislid worden van HKV/Ons Eibernest? Met een tennis-lidmaatschap kun je één keer per week een uur les krijgen en doordeweeks kun je op eigen gelegenheid vrij tennissen (voor dagen/tijden zie: recreatief tennissen). Ook worden er regelmatig wedstrijdjes en toernooitjes georganiseerd met andere verenigingen in de buurt.

Een lidmaatschap ga je aan voor één seizoensjaar (juni t/m juni volgende jaar) waarbij via een automatische incasso de contributie maandelijks wordt geind.  HKV/Ons Eibernest heeft een Ooievaarspasregeling voor dit lidmaatschap met een korting van 100% (KDM-regeling) of 50% op basis van een geldige Ooievaarspas.

Word ook lid van HKV/Ons Eibernest Facebook voor nieuws en foto’s!

wat doe jij

Voor meer info of boeken van een proefles contact:

Carl Sintjago, Buurtsportcoach racketsporten HKV/Ons Eibernest
carlsintjago@gmail.com