fbpx

Tennis

De sportaccommodatie van HKV/Ons Eibernest biedt alle faciliteiten voor tennis. Het kunstgrasveld heeft belijning voor vier tennisbanen en de netten staan naast het tennisveld opgesteld om eenvoudig te worden geinstalleerd voor gebruik. De netten dienen voor en na gebruik weer naast het tennisveld opgesteld te worden. De tennisnetten kunnen met behulp van speciale onderzetwieltjes verplaatst worden (welke liggen in de speciale bak achteraan het kunstgrasveld) en mogen beslist niet niet over het kunstgrasveld gesleept worden! De banen mogen alleen betreden worden met voor kunstgras geschikt schoeisel. Straatschoenen of sportschoenen met metalen noppen zijn niet toegestaan!

Lidmaatschap

Voor tennis kent HKV/Ons Eibernest drie lidmaatschapsvormen:

  • Jeugdtennis, waarbij de kinderen van 6-17 jaar op de woensdagmiddag en vroege avond tennisles krijgen
  • Rereatief Tennis voor senioren vanaf 18 jaar , waarbij u op bepaalde dagen/tijden vrij kunt gaan tennissen welke vooraf afgestemd zijn met de organisatie.
  • KombiFit waarmee u op de woensdagavond en vrijdagochtend onder begeleiding kunt tennissen 

Alleen als u in het bezit bent van een actuele (jeugd)tennis jaarkaart, mag je gebruik maken van de tennisaccommodatie om recreatief te mogen tennissen.
Alleen als u in bezit bent van een KombiFit lidmaatschapskaart of KombiFit strippenkaart mag u aan de KombiFit tennis activiteiten op de woensdag en vrijdag deelnemen.

Contributie

De maandelijkse kosten voor een abonnement vindt u op de contributie pagina.  Ooievaarspashouders komen in aanmerking voor 50% korting op de tennis-contributie; voor jeugd tot 18 jaar bedraagt de korting 100% indien KDM regeling van toepassing is. De Ooievaarspas wordt vooraf gecontroleerd op geldigheid.  Betaling geschiedt door middel van een maandelijkse automatische incasso. 

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag