Picknicken met pasen!

HKV/Ons Eibernest organiseert op 3 april een paas picknick!

De picknick is er voor alle jeugdleden in de B,C,D,E,F en kangoeroes zitten en we dagen iedereen uit zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen!!!

We zullen eerst lekker picknicken met ze allen. Neem een kleedje mee en vergeet vooral niet zelf wat lekkers te eten en drinken mee te brengen.
Na de picknick zullen we gezamenlijk paaseieren gaan zoeken en sluiten we af met leuke spelletjes op het kunstgrasveld waaronder archery tag voor de gevorderde deelnemers.

Deelnemen is gratis!

De picknick vindt buiten op het “echte” gras plaats, links van het kunstgrasveld, in de buurt van de speeltuin.

Door de Corona maatregelen is publiek helaas nog niet welkom.

We beginnen om 10:00 en denken rond 12:00 weer klaar te zijn.
Kan je niet bij de picknick zijn maar wel bij de activiteiten? Dan kan je je ook opgeven voor alléén de activiteiten, deze beginnen om 10:30.

Iedereen die meedoet, ook vriendjes en vriendinnetjes, dienen zich individueel op te geven.

We hopen dat iedereen er gezellig bij is.

Tot dan!
AC/JC/Ledenwerving

Pasen 2021

HKV/Ons Eibernest lid Vriendje/Vriendinnetje van HKV/Ons Eibernest lid Kangoeroe Klup Overig
Volledig programma (incl. picknick) Spellen programma (zonder picknick)
Ik geef deelnemer op en HKV/Ons Eibernest toestemming om contact met mij op te nemen via mijn emailadres.