fbpx
Inschrijfformulier
Man Vrouw

Lidmaatschap gegevens.

Ja Nee
HKV/Ons Eibernest hanteert een korting op de contributie en strippenkaart voor houders van een geldige Ooievaarspas. Alleen nadat de pas door de vereniging gecontroleerd en gescand is.

Privacy

Dat HKV/Ons Eibernest foto’s en video’s van mij te gebruiken ter promotie van de vereniging via de website en social media Dat HKV/Ons Eibernest mijn gegevens deelt met de KNKV om registratie bij de bond mogelijk te maken om deel te nemen aan competities dan wel andere functies te bekleden. Dat HKV/Ons Eibernest mijn gegevens te behouden voor historische statistieken en eventuele jubileumacties bij een eventueel opzeggen van mijn lidmaatschap.
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

KNIP Kaart
Bij HKV/Ons Eibernest kunnen korfbal leden zich aanmelden voor de KNIP betaal kaart.
Met deze kaart krijg je 10% korting in onze kantine. 

Ja Nee

Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging met de door u aangeleverde informatie ter controle. Mocht uw gegevens niet juist zijn, of heeft u andere vragen m.b.t. het lidmaatschat dan kunt u een bericht versturen naar ledenadministratie@eibernestkorfbal.nl

Ja Nee

Leden van HKV/Ons Eibernest confirmeren zich aan de statuten en gerelateerde contributievoorwaarden van de vereniging. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli – 30 juni.

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag