Vriendjes gezocht!

Onze jeugdploegen zijn op zoek naar nieuwe vriendjes!

Lekker spelen, trainen en wedstrijdjes spelen waarbij plezier hebben het belangrijkst is. Sporten bij HKV/Ons Eibernest is niet alleen leuk, er is veel meer te doen dan alléén korfbal. Zo organiseren we naast korfbal veel leuke andere activiteiten, organiseren we echte Eiberdagen waarbij je de hele dag op de club wil zijn en is er voor ouders ook genoeg te doen.

Vooral voor jonge kinderen zijn wij de ideale vereniging om lid van te worden! Naast dat we ervoor zorgen dat de kinderen heel veel plezier ervaren, leren we ze ook bal behendigheid, teamwerk en zijn ze lekker lichamelijk actief bezig.
Korfbal is de enige sport waarbij jongens en meisjes samen een team vormen. Iedereen is bij ons gelijk!

We zijn super enthousiast om je nog meer te vertellen op de club waar we heel trots op zijn.
Kom snel eens kennis maken!

Voor meer info en voor het langskomen kan je mailen met: