NU OPGEVEN!: EIBERKAMP

Inschrijven verlengt!!

We hebben goed nieuws voor #Eiberkamp!

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor Eiberkamp én we hebben goed nieuws voor iedereen die zich heeft opgegeven!

Heb jij je nog niet opgegeven? Hierbij een paar reden om je nu nog op te geven:

• We blijven slapen op de club (super unieke ervaring!)
  • We doen véél activiteiten ook buiten de club (lekker fietsen dus!)
  • De hele dag ben je bezig, geen momentje rust.
  • Meer dan 80% van de jeugd gaat al mee, ga ook mee!
  • De kampleiding heeft enorm veel energie gestoken om er een supertof weekend van te maken.

Misschien ben je nog nooit eerder mee geweest op kamp, vind je het een beetje spannend of ben je net pas lid van de club, dan is dit weekend een super weekend om kennis te maken met Eiberkamp. Het duurt minder lang dan normaal en je bent nog lekker dicht bij huis.

Wat kost dat Eiberkamp nou eigenlijk?
Om het hele weekend te bekostigen (activiteiten, eten, drinken enz.) zijn we uitgekomen om € 85,00 per persoon.
We krijgen we hulp van het vakantie loket (Fonds1818) waardoor we de ouderbijdragen kunnen verlagen naar € 65,00 per persoon (Lees snel verder!!).

De vereniging gunt de jeugd een supertof weekend, zeker na zo een rot jaar!
En daarom zal de vereniging dit jaar extra bijdragen aan dit super weekend waardoor de ouderbijdrage € 15,00 per persoon wordt!

We verlengen het inschrijven tot en met zaterdag 26 juni..

#EIBERKAMP WEEKEND

Vul hier onder eerst de gegevens in van de ouder/verzorger;