Ploegindelingen senioren, junioren en jeugd

De ploegindelingen voor de senioren en jeugd voor komend seizoen zijn met zorg samengesteld door de JC en de TC.

Voor de A-ploegen is er nauw overleg geweest tussen de JC en de TC. Er is zo veel mogelijk rekening gehouden met leeftijden, vriendschappen en ontwikkeling van de spelers. Een grote uitdaging, zeker met de krapper wordende jeugd.

<<BIJLAGE EXCEL DOCUMENT PLOEGINDELINGEN>>

Voor iedereen zal het duidelijk zijn dat we met z’n allen moeten gaan werken aan ledenbehoud en ledenwinst! Daarbij is het belangrijk dat korfballen bij onze mooie club breed onder de aandacht gebracht moet worden en dat het meenemen van vriendjes en vriendinnetjes heel belangrijk is. Ieders hulp is hierbij van belang!

De start van het Rabo traject is veelbelovend en zal komend seizoen zijn uitwerking moeten gaan krijgen. We zijn heel blij met de toppers van onze vereniging die de jeugdploegen gaan trainen en coachen. Niemand hoefde er lang over na te denken, echt super!

Bij alle jeugdploegen staan de trainers en coaches vermeld en er is nog maar een enkele vacature. De trainers en coaches van de selectie worden zo snel mogelijk bekend gemaakt door de TC.
De D-, E-, en F-ploegen zullen ondersteuning krijgen van onze nieuwe DEF coördinator, Jimmy.
Bij de D1, E1 en F1 zijn een aantal spelers in twee ploegen opgesteld. Wekelijks zal gekeken worden in welke ploeg (en mogelijk in beide) deze spelers gaan spelen. Doel is natuurlijk om met complete ploegen in het veld te staan en iedereen met veel plezier te laten korfballen! Deze situatie zal veranderen als de ploegen kunnen worden aangevuld met nieuwe leden.

De selecties voor de A1 en B1 gaan vanaf de komende week van start. Na het spelen van oefenwedstrijden (hopelijk eind augustus) zullen definitieve keuzes worden gemaakt door de betreffende trainers in overleg met de TC en JC. Hierbij zullen inzet, motivatie en (te verwachten) ontwikkeling een grote rol spelen. Op naar een mooi nieuw seizoen!!

Trainingen juni
De trainingen op dinsdag, donderdag en zaterdag zullen voor de jeugd zeker tot het eind juni georganiseerd blijven worden. De exacte einddatum zal tegen die tijd worden gepubliceerd. Het protocol voor de coronamaatregelen is vanaf maandag 1 juni gewijzigd. Vanaf die datum mag onder andere alle jeugd t/m 18 jaar een onderling partijtje spelen! De kantine blijft echter gesloten en ook ouders mogen nog niet langs de lijn blijven staan.

De samenstelling van de nieuwe ploegen is vanaf nu bepalend op welke tijd er getraind wordt.

A1, A2, B1, C1 en 6e t/m 18 jaar:
Dinsdag en donderdag van 19.30 tot 20.30 uur
Zaterdag van 11.45 tot 12.45 uur

D1, E1, F1:
Dinsdag en donderdag van 18 tot 19 uur
Zaterdag van 10.15 tot 11.15 uur

Niet-leden (of leden die hebben opgezegd) zijn van harte welkom om ook mee te trainen.
T/m 12 jaar kan dat bij de DEF groep, van 13 t/m 18 jaar kan dat bij de ABC groep. Graag wel even aanmelden.

Op donderdag en zaterdag zal er meer in de nieuwe ploegensamenstellingen getraind gaan worden. In welke vorm zal nog worden overlegd met alle trainers.

Mochten er vragen zijn over de samenstelling van de jeugdploegen of de trainingen tot het einde van dit seizoen, mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet iemand aan op het veld.
Zowel op dinsdag, donderdag als zaterdag is er altijd iemand van de JC aanwezig.