Opnieuw een versterking voor de A-junioren: Kim Breedveld

De A-junioren van HKV/Ons Eibernest zijn voor komend seizoen opnieuw versterkt. Kim Breedveld komt komend seizoen over van Velocitas. De TC en de vereniging zijn heel blij dat zij de overstap heeft gemaakt. Met de komst van Kim, Luna en Julien, kunnen we nu een brede juniorenselectie vormen.

Kim wil het komende jaar zo veel mogelijk leren en ontwikkelen en uiteraard zo hoog mogelijk eindigen in de competitie. Ook kijkt ze uit naar een gezellig jaar met het team! Dit jaar heeft ze net haar havodiploma gehaald en volgend jaar is het de bedoeling om hbo rechten te gaan studeren in Den Haag. In deze tussenliggende periode werkt ze in een supermarkt en in een restaurant en traint ze uiteraard mee bij HKV/Ons Eibernest. En als er tijd overblijft, spreekt ze graag een avondje af met vriendinnen.

Ze kijkt ernaar uit om verder kennis te maken met de club!
De TC wenst Kim heel veel plezier en succes! Wij zijn de Eibers!