fbpx

Versterking voor de A-junioren: Julien, Luna en Vincent!

De A-junioren van HKV/Ons Eibernest zijn voor komend seizoen uitgebreid met Julien en Luna die beiden overkomen van De Meervogels.
De TC is blij met deze versterking van de A-junioren, waarmee we een mooi seizoen tegemoet gaan! Ook is Vincent van der Spek bereid gevonden om de teambegeleiding van de A1 te doen en daarin Melvin en Matthijs te ondersteunen.

Julien vertelt:
“Mijn verwachtingen voor komend seizoen zijn heel duidelijk, namelijk kampioen worden! Ik kijk heel erg uit naar het samenspel in het team van de Eibers. Privé ben ik dit jaar geslaagd op de HAVO en ik ga volgend jaar bedrijfskunde studeren aan de Haagse Hogeschool. Naast korfbal en school, vind je me vaak op de fitness, omdat ik het belangrijk vind om fit te zijn. Als bijbaantje werk ik bij de Albert Heijn, nu nog als medewerker en hopelijk vanaf juli als teamleider. Ik kijk ernaar uit om de Eibers te leren kennen!”

Ook Luna stelt zich voor:
“Hallo allemaal ik ben Luna Namvar Yeganeh en dit jaar maak ik de overstap van zkv De Meervogels naar HKV/Ons Eibernest. Het was een fantastische tijd bij De Meervogels maar het is tijd voor verandering. Het lijkt mij een uitdaging om samen met dit team te ontwikkelen en heel veel punten te gaan pakken om zo hoog mogelijk te eindigen! Ik woon in Zoetermeer en zit in 4 vwo van het Erasmuscollege. In het dagelijks leven vind ik het verder heerlijk om een uurtje hard te lopen en mijn workouts te doen. Natuurlijk spreek ik ook graag met vrienden af en ga ik af en toe met vakantie en oh ja, ik heb ook nog een baantje bij de supermarkt. Ik ga mij 100 procent inzetten voor Eibernest en zie jullie vast wel allemaal wel een keer langs de lijnen staan om ons team aan te moedigen! Ik hoop op een fijn seizoen met mooie spannende wedstrijden. Blijf gezond en tot snel!”

De TC wenst Julien, Luna en Vincent heel veel plezier en succes!
Wij zijn de Eibers!

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag