UPDATE Voorbereidingen seizoen 21-22

De komende week begint de voorbereiding bij HKV/Ons Eibernest voor komend seizoen!

Een bijzondere start na een lange periode met COVID-19 maatregelen. Laten we hopen dat de competitie zonder problemen of aanpassingen door kan gaan! In bijgaande overzichten van TC + JC zijn de ploegen samenstellingen, de trainingstijden en het programma van de oefenperiode weergegeven. Zo is goed duidelijk wie wanneer en waar traint en speelt. Kan je niet spelen in de voorbereiding? Laat het je trainers of, in het geval van de senioren ploegen, de aanvoerders zo snel mogelijk weten!

Update:
Alle actuele (oefen)wedstrijd informatie, poule informatie, uitslagen en trainingstijden vind u vanaf nu op een vaste locatie.
Via het menu of via:

Haagskorfbal.nl/programma
Haagskorfbal.nl/pouleuitslagen
Haagskorfbal.nl/trainingstijden
Haagskorfbal.nl/uitslagen (m.u.v. oefenwedstrijden)

Zijn er nog vragen?
Voor de senioren en A-jeugd kan je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor de B t/m kangoeroes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor de informatie op de website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op naar een sportief, succesvol en gezellig seizoen!

Bijlage 1 - Programma voorbereidingen
Bijlage 2 - Trainingstijden