fbpx

Jeugd Commissie update

De eerste week van het nieuwe seizoen zijn we gelijk gestart met een informatiemoment voor alle ouders. Het was heel leuk dat vrijwel alle ouders van de D, E en F er waren en ook de B was goed vertegenwoordigd. Voor de C zullen we zsm een nieuw moment prikken.

De meerkamp, welke was uitgegroeid tot een mini-toernooi, was zeer geslaagd met mooi weer, complete ploegen, tegenstanders, scheidsrechters, een wedstrijdtafel, veel lekkere broodjes en lekkers en een gezellig muziekje. Alle vrijwilligers die deze ochtend tot een succes gemaakt hebben, bedankt!!

Afgelopen zaterdag nogmaals een oefenzaterdag, dit keer voor alle ploegen een wedstrijd tegen Weidevogels. Het vervoer zorgde voor wat stress bij een aantal ploegen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat alle spelers en ook de coaches op de plaats van bestemming kunnen komen!!

Komende zaterdag start de echte competitie. Het wedstrijdprogramma is te vinden via de KNKV app (registreren met het bij de club bekend zijnde emailadres) of de website: Haagskorfbal.nl/programma
De opstellingen zijn ook wekelijks te vinden via de website.

Iedere zaterdag proberen we de ploegen compleet, inclusief reserves, te laten spelen. Wanneer uw kind bij een andere ploeg opgesteld staat, ontvangt u als het goed is een automatisch gegenereerd mailtje. Het is fijn als uw kind bij de andere ploeg kan zijn, zo helpen we elkaar. Afschrijven voor een wedstrijd kan vóór donderdag bij Katinka, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is de bedoeling dat uw kind met plezier sport.
Wedstrijden hoeven niet per se gewonnen te worden om goed gespeeld te hebben.

We kijken uit naar een sportief, maar ook gezellig seizoen! En ook voor dit seizoen blijft gelden, hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Dus neem eens een keer vriendjes en vriendinnetjes mee naar de training zodat ze zelf kunnen ervaren hoe leuk korfballen is!

Zijn er vragen? Stel ze gerust!

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag