Upgrade is in volle gang!

Een groep leden heeft afgelopen twee zondagen flink de accommodatie onderhanden genomen.

Zo zijn de binnen en buiten opslagruimtes helemaal opgeruimd en schoon, is buiten al flink wat onkruid weg en is er naast schoonmaken en opruimen in de kantine ook een bank bijgekomen!

Op deze manier willen we de club nog aantrekkelijk en gezelliger maken.

Standaard zal het tafeltennis altijd klaar staan om te gebruiken en komt er zo snel mogelijk een dartbord! We hebben een nieuwe opstelling voor onze tafels waardoor je in het midden van de kantine gezellig bij elkaar kan zitten maar door de plantenbakken toch wat privacy hebt.

Buiten wordt de trap gerestaureerd en kapotte planken worden vervangen. Het hek om het terras wordt ook zo snel mogelijk gerepareerd.

We zijn ontzetten blij met de hulp die we krijgen en omdat we nog lang niet klaar zijn, komen er nog genoeg momenten waar we weer gebruik willen maken van elkaars hulp.

Iedereen die tot nu toe is komen helpen, onwijs bedankt,
Liza en Roy

P.S. We hopen dat iedereen net zo trots is als wij en dat we daarom er met elkaar voor gaan zorgen dat alles netjes, schoon, opgeruimd en heel blijft. Zo kunnen we nog lang blijven genieten!