HULP GEZOCHT: Trainers/coaches Eiber junioren

Na een welverdiende en hopelijk zeer geslaagde vakantie periode staat korfbal-seizoen 2021-2022 alweer voor de deur. We werken er hard voor om voor onze leden een gezellig mooi sportief seizoen te faciliteren.

Komend seizoen hebben wij voor onze A-junioren drie enthousiaste ploegen ingeschreven voor de competitie. Komend seizoen zijn bij onze A2 en A3 groep Leander, Arjan & Bainca betrokken, echter hebben wij de begeleidende staf (trainers/coaches) momenteel nog niet rond.

We zijn op zoek naar personen die komend seizoen een rol van betekenis kunnen/willen spelen in de training en/of coaching van deze spelers en speelsters. Uiteraard is volledige commitment een uitgangspunt met de meeste meerwaarde voor onze spelers en speelsters, echter horen wij het ook graag indien je denkt de club middels een wat kleinere rol te kunnen helpen (lees: 1x per week training verzorgen of alleen de coaching op je nemen).

Indien je je hiervoor beschikbaar wilt stellen of eerst nog wat vragen hebt, gelieve je te melden bij Arno van Meerbeek of stuur even aan mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#WZDE