HULP GEZOCHT: Eiber Upgrade!

Beste Eibers,

Bijna is het weer zover! We mogen weer korfballen, we mogen weer kijken naar onze toppers, we mogen elkaar weer ontmoeten op onze mooie club!

Die mooie club met super accommodatie waar we als leden super trots op zijn. Want welke korfbalclub in Den Haag heeft er nou een eigen sportaccommodatie met sporthal?

Meer dan een jaar hebben we geen volledig gebruik mogen maken van de accommodatie. En ondanks er wel wekelijks onderhoud is gepleegd door bijvoorbeeld de stichting, heeft de accommodatie ook een beetje aandacht van haar leden nodig en daarom hebben Liza en Roy de handen in één geslagen om de accommodatie een upgrade te geven die het heeft verdiend en dat gaan we samen met jullie doen. Samen zullen wij ons na lange tijd weer verenigingen! Wij Zijn (immers!) De Eibers!

Intussen hebben Roy en Liza een flinke lijst samengesteld met actiepunten. Een aantal van die actiepunten willen we aankomende zondag (22 augustus) oppakken (wij zijn er om 11:00) en daarbij zijn we op zoek naar hulp:

• Leden/vrijwilligers die kunnen helpen schoonmaken/klussen
  • Materialen

Omdat we graag weten wie er komen helpen kunnen jullie je massaal opgeven via Roy of Liza.
Kan je ons (ook) helpen met materiaal? Dan kan je een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor zondag zijn we op zoek naar:

• Hogedrukreiniger
  • Tuingereedschap
  • Normaal gereedschap

Zondag gaan we vooral opruimen en schoonmaken. Zoals de kantine, bar, keuken en kleedkamers en dug-out.
Plegen we klein onderhoud aan bijvoorbeeld de sponsordoeken op het veld en gaan we met het groen aan de slag (bijv. onkruid)
Daarnaast vragen wij alle commissies en werkgroepen hun opslagruimtes of ruimtes waar ze voor verantwoordelijk zijn op te ruimen (JC/TC/AC/Kamp).

Wij Zijn De Eibers!

We hopen een hoop leden, ouders van leden en vrijwilligers zondag weer te mogen ontmoeten op de club!
Tot dan!

Liza en Roy