Drie versterkingen voor HKV/Ons Eibernest

Komend seizoen komen er nog drie nieuwe versterkingen naar HKV/Ons Eibernest. Daphne en Mariska Pardoen komen over van Refleks en gaan de junioren versterken. Marc Meulenbeld maakt de overstap de selectie van Sporting Trigon naar de selectie van HKV/Ons Eibernest. De TC en de trainers/coaches zijn heel blij met deze versterkingen voor de junioren en de selectie.

Marc is geen onbekende voor HKV/Ons Eibernest. Hij is afgelopen jaren vaak tegenstander geweest in de Overgangsklasse. Jan Bongers is blij met de komst van Marc:
Marc is een allrounder met een uitstekende mentaliteit. Met deze kwaliteiten hoopt hij zich bij de Eibers door te ontwikkelen en gaat ervan uit een significante bijdrage te kunnen leveren voor de ploeg”.

En ook de trainers van de A1 zijn heel blij met de overstap van Daphne en Mariska! Beide dames gaan de goede ploeg die de A1 is, nog beter maken. Daphne heeft daarbij haar goede schot als echte kwaliteit en Mariska wordt geroemd als goede verdedigster.

Marc, Daphne en Mariska stellen zich hieronder voor aan de club.
Ik ben Marc, 23 jaar en woon in Leiden. Mijn ouders korfbalden bij Sporting Trigon, dus was het logisch dat mijn zusje en ik daar ook gingen spelen. Vanaf mijn 4e jaar tot afgelopen jaar heb ik bij Sporting Trigon gespeeld, met tussendoor een uitstapje van drie jaar bij TOP Sassenheim. Privé werk ik als docent economie op een middelbare school in Leiden en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en om alles over sport te volgen. Ook hou ik van Netflixen, nieuwe mensen ontmoeten en slap ouwehoeren over van alles en nogwat! Ik ben over gekomen omdat de ambities van HKV/Ons Eibernest mij erg aanspreken en ga deze uitdaging graag aan. Ik verheug me erop om mijn nieuwe teamgenoten, maar ook de club te leren kennen en op jullie mooie complex te kunnen spelen!

Ik ben Daphne (rechts op de foto) en kom samen met mijn zus Mariska van Refleks. Daar speel ik al vanaf de F’jes. Ik heb dit jaar havo 5 afgerond en ga volgend jaar Facility Management studeren in Rotterdam. Het was best een lastige beslissing om over te stappen naar HKV/Ons Eibernest, want ik heb ook altijd met veel plezier bij Refleks gespeeld en daar mooie dingen bereikt. Maar ik wil mezelf ook graag de kans geven om me bij de Eibers verder te ontwikkelen. Binnen het team viel mij gelijk de gezelligheid op, wat ik erg belangrijk vind en daarnaast is dit toch een stapje hoger. Ik hoop op een seizoen met veel overwinningen en gezelligheid en kijk ernaar uit mijn laatste jaar A-junioren goed af te sluiten.”

Ik ben Mariska (links op de foto) en ik ben 17 jaar oud. Ook ik heb met veel plezier vanaf de F’jes gespeeld bij Refleks. Ik zit op Hogeschool Leiden en studeer daar Fysiotherapie. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging aangaan en HKV/Ons Eibernest leek mij daar de goede plek voor. Al vanaf het begin was het gezellig en ik vond de sfeer binnen het team erg fijn. Dit wordt ook mijn laatste jaar in de A-junioren en ik kijk uit naar een mooi seizoen met een team met veel talent en leuke trainers, om zo het jaar goed af te sluiten!"

Wij wensen vanuit de TC Daphne, Mariska en Marc heel veel plezier en succes.
Wij zijn de Eibers!