fbpx

Sportmiddag op de woensdag!

Sinds woensdag 27 januari 2021 zijn we begonnen met de Sportmiddag op de woensdag.

Deze sportmiddag is mede in het leven geroepen door de toen geldende Corona maatregelen, om te zorgen dat de kinderen toch bleven bewegen.

Het doel van de middag is altijd geweest niets moet en ‘bijna’ alles mag. De sportmiddag stond altijd onder leiding van onze stagiaires van Mondriaan Sport en Bewegen.
Dit seizoen waren dit Jeroen, Danique en Esmee. De laatste weken hebben wij nog versterking gehad van Ole.

In deze periode hebben we alle weer types meegemaakt, van sneeuw tot 25+ graden. Het aantal kinderen wisselde wel, maar over het algemeen was er altijd een grote groep aanwezig.

Het meest populaire spelletje op de woensdagmiddag was toch wel het ouderwetse verstoppertje.
Verder hebben we slagbal, steen-papier-schaar, pionnenroof, voetbal, en natuurlijk af en toe ook wat korfbal gespeeld. En gezien het mooie weer van een aantal woensdagen…..WATERGEVECHT!

Via deze weg wil ik namens HKV/Ons Eibernest onze stagiaires Jeroen, Danique, Esmee en Ole van harte bedanken voor de inzet op de woensdag middag, ik heb het altijd erg gezellig met jullie gehad.

Woensdag 30 juni hebben we de laatste sportmiddag gehad en mogen alle kids en onze stagiaires gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Namens HKV/Ons Eibernest,
Melanie van Tienhoven

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag