GEZOCHT: Verzorger/verzorgster, sportmasseur/sportmasseuse.

We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde verzorger/verzorgster, sportmasseur/-masseuse die voor onze selectie de verzorging op zich wil nemen.

De selectie van HKV/Ons Eibernest speelt in de overgangsklasse van het korfbal en heeft de ambitie om te promoveren naar de hoofdklasse.
Om die ambitie waar te kunnen maken, hebben we naast een technische staf een goede verzorger voor de selectie nodig.

Er is behoefte aan verzorging bij de wedstrijden van het eerste en tweede op zaterdag, evenals de trainingen op dinsdag en donderdag.
We zoeken iemand die graag in een team wil werken en met onze selectie wil meegroeien.

Wij bieden:

• Een goede ondersteuning van coaches
  • Een goede werkruimte
  • Een passende vergoeding
  • Een prachtige en supergezellige vereniging
  • Mogelijkheden om te kunnen leren

Lijkt je dit leuk, heb je interesse of heb je vragen over deze vacature, mail dan naar tc@eibernestkorfbal.