Over-en-Weer toernooi A t/m F

Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, organiseert de JC voor de jeugd A t/m F een Over-en-Weer toernooi!

Helaas kan dit nog niet voor de oudere leden van HKV/Ons Eibernest..... Maar wat in het vat zit, verzuurt niet !

Voor degenen die dit nog niet kennen : Bij Over- en-Weren staan er 2 palen tegenover elkaar op ongeveer 5 meter afstand. Twee 2-tallen spelen een soort schotwedstrijd tegen elkaar. Er wordt om de beurt geschoten en om de 5 doelpunten wordt er gewisseld van kant. Iedere pot duurt 5 minuten en er wordt natuurlijk van tegenstanders gewisseld.

Er kan met een 2-tal worden ingeschreven. Spreek de komende dagen op de training af met wie je mee doet !

Het toernooi start om 11 uur en duurt tot ca 13 uur. De eindtijd zal afhangen van het aantal deelnemers.

Inschrijven kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een app naar Linda. Graag de namen en evt een teamnaam, als je dat leuk vindt, doorgeven. ).

De inschrijving sluit op dinsdag 11 mei 21 uur. Het toernooi gaat door bij een inschrijving van minimaal 10 koppels.

We zien de reacties graag tegemoet !! Namens de JC, Linda