fbpx

Martijn neemt samen met Belinda HKV/Ons Eibernest 2 onder hun hoede

Volgend seizoen neemt Martijn Meijer HKV/Ons Eibernest 2 onder zijn hoede. Hij zal hierbij worden ondersteund door Belinda Hempel.

Al eerder berichtten wij dat Jan en Arthur volgend jaar de hoofdtrainers van de selectie van Eibernest zullen zijn. De TC is verheugd te kunnen melden dat Martijn Meijer volgend jaar de trainer/coach van het tweede van HKV/Ons Eibernest zal zijn. Hij wordt hierbij ondersteund door Belinda Hempel.  

Martijn heeft jaren gespeeld in Eibernest 1. Over zijn terugkeer op het nest zegt hij het volgende;
‘Na een aantal mooie jaren als speler bij HKV/Ons Eibernest, heb ik er zin in om HKV/Ons Eibernest weer naar de hoofdklasse te helpen als trainer van het tweede.’

Wij zijn blij met de versterking van de technische staf met Martijn en Belinda en we wensen hen veel plezier en succes komend seizoen.

Daarnaast zijn we vanuit de TC blij te kunnen melden dat Matthijs, Melvin en Vincent komend seizoen willen vervolgen waar ze dit seizoen aan zijn begonnen.
We hadden natuurlijk allemaal gehoopt de A1 dit seizoen al veelvuldig te zien schitteren, maar helaas moeten we daar nu nog even op wachten.  

De TC heeft er veel vertrouwen in dat Melvin en Matthijs als trainers/coaches en Vincent als teambegeleider een belangrijke rol zullen spelen in de verdere ontwikkeling van deze juniorengroep. Naast deze ontwikkeling is het de bedoeling dat deze spelers de aansluiting naar boven gaan zoeken waarbij ze vast zachtjes tegen de schenen mogen tikken van onze huidige senioren selectie.  

Wij wensen Matthijs, Melvin en Vincent voor komend seizoen vast heel veel plezier en succes!

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag