Taakie!

Op zondag 25 april ontvangen al onze korfballeden een email met daarin informatie over Taakie en de vraag deze in te vullen.

Taakie is een digitale assistent die makkelijk een perfecte match met onze leden maakt voor verschillende vrijwilligers taken.
Denk bijvoorbeeld aan een bardienst tijdens een evenement of wellicht kunnen we jouw kwaliteiten gebruiken achter de jurytafel tijdens een wedstrijd, als trainer van een jeugdploeg, vind je het leuk om af en toe de ramen komen te zemen of kan je een van onze commissies versterken.

Zodra er een Taakie beschikbaar is ontvang je een whatsapp bericht met daarin informatie over de taak waar we vrijwilligers voor zoeken.
Bijvoorbeeld: We zoeken bardienst voor een feest op de club op 8 augustus 2021 van 20:00 tot 01:00.

Hiervoor is het wel belangrijk dat je de Whatsapp functie aan heb staan;

Dit bericht kan je vervolgens antwoorden met:

1. Ja ik kan, neem contact met mij op.
  2. Ik kan niet, maar een volgende keer lijkt het me leuk.
  3. Nee, dit is niks voor mij

Als je aangeeft dat het niks voor jou is, zal je daarna nooit meer een bericht ontvangen over bardiensten tijdens feesten.
Als je aangeeft dat je niet kan, maar het de volgende keer wel leuk lijkt, krijg je de volgende weer een bericht als we iemand zoeken.
Als je aangeeft dat je kan, zullen we contact met je opnemen.

Het kan ook zijn dat we meer “Ja ik kan” berichten ontvangen dan dat we daadwerkelijk nodig hebben. Dan zullen we een selectie maken.

Wij hebben eerder een test gedaan met Taakie. Indien je hieraan meegedaan hebt zal je ook opnieuw je zelf moeten registreren.

Iedereen kan zich registreren.
Al onze leden krijgen automatisch een email met het verzoek zich te registreren, maar ook gezinsleden, familie leden, vrienden, kennissen, supporters enz. kunnen een steentje bijdragen aan de club.

Sta je niet in ons korfballedensysteem en wil je wel graag helpen, geef dan je naam en email adres door via de website: Haagskorfbal.nl/taakie (aanmelden) en dan ontvang je ook een registratie link (binnen 48u).

Om deel te nemen heb je een eigen e-mailadres en eigen mobiel telefoonnummer nodig met Whatsapp.

Meerdere leden met het zelfde email adres, bijvoorbeeld een gezin, krijgen de email één keer.

Video over Taakie