Eibers terug op het nest!

Jan Bongers en Arthur Carolus vanaf volgend seizoen technische staf HKV/Ons Eibernest 1, Liza Ramchandani terug als speelster

Wij bevinden ons met elkaar nog midden in een vreemd seizoen en kijken verlangend uit naar komend seizoen, waarin wij hopen allemaal weer een ‘normaal’ korfbaljaar tegemoet te gaan. De technische commissie is verheugd te kunnen mededelen dat Jan Bongers en Arthur Carolus komend seizoen aan het roer zullen staan van ons vlaggenschip. Daarnaast zijn we heel blij dat Eiber Liza Ramchandani terugkeert als speelster in de selectie van HKV/Ons Eibernest.

Jan en Arthur waren, na hun succesvolle periode aan het roer bij HKV/Ons Eibernest, samen verantwoordelijk voor de 1e selecties van Sporting Delta, AW.DTV en KCC/CK Kozijnen en hebben daar tot op het hoogste niveau ervaring opgedaan. Die ervaring willen ze nu opnieuw samen inzetten voor hun eigen club en dat is fantastisch voor HKV/Ons Eibernest. Afgelopen seizoen was Arthur al verbonden aan de selectie van HKV/Ons Eibernest en Jan sluit daar nu bij aan. De komende periode gaat de TC aan de slag om de rest van de invulling van de technische staf vorm te geven.

Jan en Arthur:
We staan op een mooi punt met HKV/Ons Eibernest om verder te bouwen. Er staat een jonge groep met een paar jaar ervaring in de Overgangsklasse. Wij willen de komende periode verder bouwen met deze groep en de oud-Eibers die terugkomen en daarbij ook langzaam de A-junioren gaan inpassen in de selectie. Doelstelling is dat we ons eerst stevig positioneren in de Overgangsklasse en dat we straks weer in de Hoofdklasse staan!

Ook oud-Eiber Liza Ramchandani keert komend seizoen terug in de selectie van HKV/Ons Eibernest. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan bij DeetosSnel in Dordrecht, komt ze nu terug om weer bij haar eigen club actief te zijn. Liza geeft aan er heel veel zin in te hebben en dat delen wij met haar!

Vanuit de hele vereniging zijn we heel blij dat deze Eibers weer terug zijn op het nest en wensen we Liza, Jan en Arthur heel veel plezier en succes. Wij zijn de Eibers!