Samenwerking tussen HKV/Ons Eibernest en Mady Tims stopt eind dit seizoen

De samenwerking tussen de selectie van HKV/Ons Eibernest en Mady Tims stopt aan het einde van dit seizoen.

Na drie seizoenen eindigt daarmee de beoogde termijn van een fijne samenwerking.

Mady heeft de afgelopen seizoenen samen met de rest van de technische staf gebouwd aan een nieuw en jong team. Vrijwel de gehele selectie is in de afgelopen jaren doorgestroomd vanuit de junioren. Beide seizoenen wist deze jonge groep zich te handhaven in de Overgangsklasse zaal, hoewel dat soms met de nodige spanning gepaard ging. Hoogtepunt voor menig Eiber was de beslissingswedstrijd om twee seizoenen geleden in de Overgangsklasse te blijven, waarbij overtuigend gewonnen werd van stadsgenoot Achilles. Vorig seizoen kwam opeens ten einde door het coronavirus en hoewel we dit jaar voortvarend van start gingen, is inmiddels bekend dat we geen zaalcompetitie meer zullen spelen. Dat is natuurlijk heel jammer en maakt het afscheid op dit moment ook anders dan anders.

We kijken er echter allemaal naar uit om op het veld weer gewoon te kunnen korfballen, met sportief succes en ook veel gezelligheid in en om het veld. Vanaf deze plek willen we als vereniging en als TC Mady heel erg bedanken voor de afgelopen drie jaren. We hopen je als toeschouwer en als speler nog vaak te zien bij de Eibers!