In memoriam Jan Wolda

Ons bereikte het trieste bericht dat Jan Wolda op 4 Augustus is overleden.

Hij heeft ontzettend veel voor onze vereniging betekend. Jan was samen met zijn kinderen Paul en Astrid en zijn vrouw Marijke Wolda-Wals vele jaren lid van onze vereniging.
Als echte Eiber in hart en nieren heeft hij als lid van de twaalftal commissie en later technische commissie zijn stempel zeer nadrukkelijk gedrukt op de sportieve prestaties van onze club.

Met Equity en Law werd de grootste sponsor ooit aan ons verbonden. Dat gaf hem de ruimte om sportief te professionaliseren. Na een aantal degradaties werd onder de bezielende en gedreven leiding van Jan weg teruggevonden en kwam HKV/Ons Eibernest sportief volledig terug. Niet in de laatste plaats doordat hij, de veel te vroeg overleden, Jan Wals aan ons wist te binden.

Voor velen heeft deze periode een onuitwisbare positieve herinnering achtergelaten. Wij zijn Jan hier erg dankbaar voor.
Helaas kwam Jan al lange tijd niet meer op onze club.

Wij wensen Astrid, Imre (en kinderen) en Paul, Annemarie (en kinderen) en verdere familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.
Onze gedachten zijn bij jullie.

Wij moeten met pijn in ons hart afscheid nemen van een echte Eiber.