This is Korfball Zomertour

Op woensdag 22 juli gaan internationals, jeugdinternationals en KNKV-trainers in duo’s langs verenigingen om op lokatie clinics te verzorgen. Verenigingen worden bezocht en het land zal die dag korfbal ademen.

Natuurlijk komt de Korfball Zomertour ook langs bij HKV/Ons Eibernest!!

International Celeste Split (vrouwelijke topscoorder aller tijden in de Korfbal League) en onze eigen jeugdinternational Jimmy Swikker zullen op deze dag in de ochtend twee clinics geven voor de Eiberjeugd.

De ochtend wordt als volgt ingedeeld:

• 09.45 uur ontvangst kinderen 6 t/m 12 jaar (DEF jeugd)
  • 10.00 uur start clinic 1
  • 10.45 uur pauze en ontvangst kinderen 12 t/m 18 jaar (ABC jeugd)
  • 11.00 uur start clinic 2
  • 11.45 uur einde

Een leuke en unieke activiteit in de 1e week van de zomervakantie!

Alle Eiberjeugd en alle meetrainende kinderen vanuit de flyeractie zijn van harte welkom. Ook de kinderen van de sportdag van Tref kunnen mee doen!

In verband met de registratie van het aantal kinderen wel graag even inschrijven via onderstaande link.
INSCHRIJVEN KAN T/M ZONDAG 19 JULI

Houd er rekening mee dat er video-opnames en foto’s gemaakt kunnen worden door de organisatie.

Korfbal Clinic
10.00 uur (6 t/m 12 jaar) 11.00 uur (12 t/m 18 jaar)

Tijdens de clinic maken we graag foto's en video's als herinnering aan dit evenement.
Deze delen wij dan op onze website en social media.

Ik ga akkoord met het maken van beeldmateriaal Ik ga niet akkoord met het maken van beeldmateriaal