Ooievaarspas voor seizoen 2020-2021

Per 1 juli begint het nieuwe seizoen van HKV/Ons Eibernest, dat betekent dat alle Ooievaarspassen van korfbal, tennis en KombiFit leden weer gescand moeten worden voor de leden welke aanspraak willen maken op de geldende korting op de contributie. Houders van een Strippenkaart hoeven niet hun pas op deze data te laten scannen, immers bij aanschaf van een Strippenkaart wordt direct de Ooievaarspas gescand.

Hiertoe zijn een aantal momenten speciaal ingericht zodat de Ooievaarspas gescand kan worden:

• Dinsdag 7 juli tussen 18.00 – 19.00 uur ingang sporthal
  • Woensdag 8 juli tussen 14.00 – 16.00 uur ingang kunstgrasveld
  • Donderdag 9 juli tussen 18.00 – 19.00 uur ingang sporthal

Zijn er vragen stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Edu van Deursen 0623967598 .

Indien de Ooievaarspas niet geldig is, niet tijdig gescand kan worden en er geen contact opgenomen is met de ledenadministratie dan wordt de volledige contributie geïnd.

Bedankt alvast voor ieders medewerking
Namens de ledenadministratie
Anita Toetenel en Edu van Deursen