fbpx

KombiFit activiteiten in de sporthal gaan weer van start.

We gaan weer met de KombiFit activiteiten in de sporthal starten.

Op dinsdagochtend 14 juli a.s. van 10.00 – 11.00 uur (DansFit o.l.v. Claudia) en vrijdag 17 juli van 10.30 – 12.30 uur (Badminton, Gym (start 10.45 uur o.l.v. Danny), Dans (start 11.30 uur o.l.v. Margot) en Tafeltennis) vangen de eerste activiteiten in de sporthal plaats.

Velen hebben er 4 maanden naar uitgekeken, een aantal deelnemers van de dinsdagochtend DansFit-groep hebben aantal weken op het kunstgrasveld hun kunsten vertoond.

De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:

  1. heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen;
  2. ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  3. was vaak uw handen;
  4. volg de instructies welke ter plekke aangegeven zijn strikt op

De kleedkamers en kantine zijn voorlopig NIET beschikbaar.

De DansFit, Gym en Dans activiteiten worden door de begeleiders op een onderlinge afstand van 1.5m gegeven. Voor badminton en tafeltennis is er geen beperking, echter spreek dit onderling vooraf goed af zodat iedereen er zich prettig en veilig bij voelt.

Tevens zouden we bij voldoende animo deze activiteiten in de zomervakantie zo veel als mogelijk willen voortzetten om de corona-kilo’s er af te bewegen 😊.

We hopen iedereen weer in goede gezondheid en met een goed humeur te treffen. Vergeet de Strippenkaart niet mee te nemen!

Namens de Werkgroep KombiFit
Edu van Deursen / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0623967598

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag