Arthur Carolus maakt technische staf selectie van HKV/Ons Eibernest compleet

De technische commissie is ontzettend blij met de invulling van de technische staf voor de selectie van aankomend seizoen. Arthur Carolus is bereid gevonden om samen met Mady Tims – die alweer haar derde jaar ingaat – de technische staf voor de selectie voor komend seizoen te vormen.

Arthur verzorgt komend seizoen de training en coaching voor HKV/Ons Eibernest 2 en is daarnaast samen met Mady verantwoordelijk voor HKV/Ons Eibernest 1. Afgelopen jaren was Arthur samen met Jan Bongers na hun tijd bij HKV/Ons Eibernest verantwoordelijk voor de training en coaching van Sporting Delta, AWDTV en KCC. Dat hij nu bereid is deze expertise in te zetten voor onze selectie, is fantastisch voor onze club. Met Sjors Scheermeijer zijn wij nog in gesprek over verlenging van zijn contract voor het invullen van de core-trainingen en de medische verzorging.

Arthur kijkt vooruit:
Ik heb heel veel zin in komend seizoen. Er staat een jonge gemotiveerde groep met wie ik de komende jaren wil bouwen aan een goede en brede selectie om ons stevig te positioneren in de Overgangsklasse en door te groeien naar de Hoofdklasse. Ik kijk ernaar uit om de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren als trainer/coach in de Hoofdklasse en Korfballeague heb opgedaan, in te zetten voor mijn eigen club. Wij zijn de Eibers!”

Ook via deze weg willen we vanuit de technische commissie Chris, Onno en Dennis heel erg bedanken voor hun inzet voor de selectie de afgelopen jaren. We nemen graag op 11 juli afscheid met een hapje en een drankje. Daarnaast wensen we Mady en Arthur heel veel plezier en succes!