fbpx

Opstart tennis uitgebreid voor 18+

Vorige week is vanuit de overheid bekend gemaakt dat naast de jeugd t/m 12 jaar, jongeren 13 t/18 jaar nu iedereen weer mag gaan vrij tennissen, MITS de algehele en tennis specifieke instructies strikt nageleefd worden. Tevens zijn de beperkingen qua aantal voor jeugdtennissers t/m 12 jaar op de baan wat verruimd.

Concreet betekent dit dat ten alle tijden de algehele instructies van toepassing blijven welke in het onderstaand overzicht nog eens worden benadrukt.

M.b.t. tennis geldt dat er een onderscheid gemaakt is tussen tennistrainingen (onze KombiFit tennis activiteit op de woensdagavond en vrijdagochtend o.l.v. Joost als toezichthouder) en het vrij tennissen door een aantal groepjes.

  • Voor de tennistraining geldt max 4 spelers per baan en instructies van Joost goed opvolgen waarbij de huidige trainingstijden op de woensdagavond en vrijdagochtend toegepast worden.
  • Voor vrij tennissen gelden afwijkende instructie van max 2 spelers per baan, behalve als tennissers binnen één huishouding verblijven . Ook hier geldt dat de tennisgroepjes op de vaste dagen/tijden tennissen zoals aan het begin van het seizoen door hen is aangegeven. Kortom GEEN vrije inloop.

Daar de KombiFit (buiten) groep op zondag van 9.30 – 10.30 uur aan de slag gaat zijn vanaf 11.00 uur de tennisbanen voor de zondag groep beschikbaar.

Gebruik van WC in NSO ruimte is alleen bedoeld voor urgente gevallen; ga voor de training / tennisactiviteit thuis naar het toilet!

Als er vragen zijn stel deze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Edu van Deursen 0623967598.

Neem onderstaande richtlijnen goed door en blijf vooral ook het gezonde verstand gebruiken. Als iedereen zicht strikt aan de richtlijnen houdt dan blijven de risico’s beperkt en wachten we op instructies van de overheid en gemeente Den Haag over eventuele mogelijkheden om geheel vrij te kunnen tennissen. Veel plezier en blijf vooral gezond!

 

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag