Hoe gaat het met je?

Beste HKV/Ons Eibernest leden

We zitten met elkaar in een bijzonder gekke tijd waar er van alles om ons heen gebeurt. De regering komt met adviezen om voorlopig niet samen te komen en ook het KNKV heeft hierop gereageerd, deze informatie zal inmiddels bij jullie bekend zijn.

Wij willen je graag van aanvullende informatie voorzien, wat heeft het virus bijvoorbeeld voor effect op onze club en onze leden.
Om iedereen van de juiste informatie te voorzien zijn we benieuwd wat er bij onze leden speelt, welke vragen zijn er, waar is er behoefte aan, heb je onze hulp nodig en belangrijker nog; hoe gaat het me je?

Laat ons een berichtje achter via onderstaand formulier en dan zullen wij later met een nieuw item komen met antwoorden op al jullie vragen en indien nodig nemen wij ook nog persoonlijk contact met je op.