De Jeugd heeft de toekomst! Wordt de F1 kampioen?

De ontknoping van het seizoen nadert. Kampioenswedstrijden zullen worden gespeeld net als 'potjes om lijfsbehoud'. Waar het 1e momenteel in goede vorm verkeert en alles op alles zal zetten om in de overgangsklasse te blijven is de strijd bij onze jongsten heel anders.

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover voor onze talenten van de F1. Een echte, echte, echte kampioenswedstrijd tegen hun directe concurrent Nieuwerkerk. Ze zeggen wel eens de jeugd heeft de toekomst en dat is zonder twijfel waar. Een geruststellende gedachte als je het mij vraagt.

De F1 heeft heel het seizoen al laten zien dat het makkelijk tot scoren komt. Maar liefst 161 keer hebben zij de korf weten te vinden!! Hun concurrent Nieuwerkerk scoort weliswaar minder vaak maar zij lijken uitstekend te kunnen verdedigen. Zij hebben er maar 57 doorgelaten. Zaterdag zal dus worden beslist wie de medaille om mag hangen en voor wie het 'We are The Champions' uit de speakers mag galmen.

Ik heb een vermoeden dat het de Groen-gelen zullen zijn maar omdat ik zelf een weekendje buiten de deur ben wil ik U vragen om mijn honneurs waar te nemen en uit volle borst het Eiberlied te scanderen voor onze F1. Je hoeft er niet eens vroeg je bed voor uit en het is gewoon lekker thuis in ONZE hal. Gewoon primetime op Centercourt.

Bent u er bij om onze jonge talenten aan te moedigen?
De wedstrijd begint om 13:30 uur maar u mag best wat eerder komen om de zenuwen met een frisje weg te spoelen.

^Raymond