HKV/Ons Eibernest wordt Pin-Only

Vanaf maandag 6 april is het bij HKV/Ons Eibernest niet meer mogelijk contant te betalen op zaterdagen, op andere dagen in de week was het al niet meer mogelijk.
Al veel (korfbal)verenigingen zijn ons voor gegaan en na intern onderzoek is gebleken dat er op zaterdag nog maar klein percentage contant betaald.

Met het niet meer accepteren van contant geld halen we ook veel processen weg, zoals het in orde maken van wisselgeld, afstorten en telfouten (kasverschillen).

Bezoekers kunnen vanaf 6 april alleen nog betalen via een pin transactie.
HKV/Ons Eibernest leden kunnen naast pinnen ook betalen d.m.v. een KNIP-pas of de mobiele KNIP app.

De optie om een contante betaling te doen zal in de kassa worden uitgeschakeld op 6 april.