Coronavirus: HKV/Ons Eibernest volgt richtlijnen RIVM

Eind februari zijn de eerste Corona besmettingen in Nederland geconstateerd. Aangezien in onze accommodatie wekelijks veel mensen samenkomen, houden we de situatie in de gaten en volgen we de richtlijnen van RIVM en KNKV. Op dit moment is er geen reden om trainingen en/of wedstrijden te annuleren.
Wel willen wij onze leden en bezoekers adviseren om een aantal gedragsregels in acht te nemen:

• Regelmatig handen wassen en afdrogen met papieren handdoekjes (wordt deze week extra in voorzien bij alles wastafels)
  • Niezen in de binnenkant van de linkerarm
  • Niet naar de accommodatie komen bij koorts, in combinatie met niezen/hoesten en/of andere mogelijke corona gerelateerde klachten
  • Niet naar de accommodatie komen indien je in de afgelopen 21 dagen in een besmet gebied bent geweest, of contact hebt gehad met een besmet persoon
  • Geen handen geven voor, tijdens en na wedstrijden

Wij willen bijdragen aan het verlagen van de kans op besmetting van het Corona virus, alsmede andere heersende (griep) virussen.
Indien een lid of bezoeker van onze accommodatie besmet raakt met het Coronavirus verzoeken wij dit zsm bij het bestuur te melden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) er zullen in dat geval nieuwe richtlijnen volgen.

Bestuur HKV/Ons Eibernest