VACATURE: Clubheld achter de bar.

Om onze zeer gewaardeerde clubhelden Silvia en Ton extra hulp te bieden zoekt HKV/Ons Eibernest enthousiasme vrijwilligers voor in het weekend die het leuk vinden om een dagdeel achter de bar ons team te versterken. Ben jij die extra clubheld achter de bar, vind je het leuk om voor verfrissende drankjes te zorgen, een biertje te tappen en lekkere snacks klaar te maken? Dan wij zijn de perfecte match!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die met regelmaat (op competitie dagen) op de zaterdag en zondag de kantine willen openen en/of een paar uurtjes voor onze gasten wil zorgen, vaak samen met (ouders van) leden en onze vaste clubhelden Ton en Silvia.

Hoe ziet je dag eruit: Je bent vaak samen met Silvia de eerste die binnen komen en alle deuren openen. Daarna starten jullie de kassa op en doe je (indien van toepassing) wisselgeld in de kassa la. Vlak na het openen zullen de eerste gasten al binnen komen, dit zijn bekende van de club, tijd om onder het genot van een bakkie koffie even te kletsen. Niet veel later zal de eerste wedstrijd/training beginnen en heb je tijd om de keuken voor te bereiden op de middag. Frituur aan, broodjes ontdooien en de vaatwasser aan (niemand houdt van afwassen ;) ). Tussendoor komen er wat bezoekers aan de bar die graag nog een drankje bestellen, wel in plastic, want er mag geen glaswerk de sporthal in of mee naar buiten.
Wanneer de drukte het toe laat vul je de koelkast bij zodat je, als het wel even drukt wordt, niet misgrijpt. Wanneer een wedstrijd afgelopen is wordt het even druk, veel mensen die tegelijk willen bestellen, gelukkig zijn er op dit soort momenten altijd veel mensen van de club die je komen helpen. Voor je het weer zit je dienst er alweer op en is het zo gezellig dat je toch nog even wat langer blijft.

We zijn een gezellig club en we ontmoeten graag nieuwe mensen, leden en vrijwilligers. Je zal je dus snel thuis voelen.

Kom je in de middag helpen? Dan zal het iets drukker zijn. Rond het middaguur krijgt iedereen lekkere trek, dat betekend frites met frikandellen en kroketten! Zeker als we weer wat te vieren hebben. Is de laatste jeugdwedstrijd voorbij? Dan ben jij klaar om de eerste extra koude biertjes te tappen en zorg je voor een lekker gezellig muziekje. De middag is een en al gezelligheid en af en toe een beetje druk op de ketel als net weer iedereen tegelijk komt. Don’t worry! Dit soort momenten doen we samen en zijn leuke uitdagingen.

1x in de twee weken wordt er ook op zondag gespeeld. Ook dan moet de club geopend worden net zoals op de zaterdag ochtend, dit keer samen met Ton en gelukkig is het op zondag niet zo vroeg op staan. Op zondag spelen er voornamelijk volwassenen, lekker rustig opstarten met een kop koffie dus. De dienst begint 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd, de wedstrijd duurt totaal 1,5 uur en dan na een half uurtje komt het team dat net gespeeld heeft jou overnemen. Uiteraard doe je dan nog een gezellig drankje mee en praat je nog even over de wedstrijd…. (of het weer als we net verloren hebben ;) )

Wat krijg je er voor terug? HKV/Ons Eibernest is een vereniging dat draait op vrijwilligers, hier staan geen financiële vergoedingen tegenover. Je krijgt er heel veel plezier voor terug, ontmoet heel veel mede vrijwilligers en sporters die je dankbaar zijn dat je er staat. Je zal dus al snel nieuwe vrienden maken! HKV/Ons Eibernest is een club waar je je thuis voelt, het is er gezellig en warm en iedereen staat voor elkaar klaar. Het is een eer om Eiber te wezen!

Wij willen heel graag nieuwe vrijwilligers ontmoeten, stuur ons daarom een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laten we snel afspreken om te kijken of onze club bij jouw past en dat we er een super leuke tijd van kunnen maken.

Foto: Designed by master1305 / Freepik