Mady & Chris: Handhaving klinkt niet alleen mooi, maar is het ook!

Handhaving klinkt niet alleen mooi, maar is het ook! Iedereen kan zich vorig seizoen nog herinneren hoe die nieuwe, jonge (onervaren) selectie het plekje in de Overgangsklasse wist veilig te stellen. Het was een prestatie, een feestje. Niet alleen voor de selectie, maar ook voor de hele club, die zich gemobiliseerd had om dit te bewerkstelligen als derde man/vrouw.

Dit seizoen staat er nog steeds een nieuwe, jonge selectie, dan wel met hier en daar een tikkeltje meer ervaring. En ook nu kijken we naar handhaving. Hoe dat scenario eruit gaat zien, weten we nog niet. We zijn net over de helft van de competitie en alles is nog mogelijk. Wel hebben we afgelopen weekend een grote stap gezet hierin. En ook dat was weer een moment met de club, want het is zeker niet onopgemerkt gebleven, dat het aan de kant steeds drukker wordt en daardoor ook hoorbaar enthousiast. Hoe gaaf, als we een mooie actie hebben, dat deze gevierd wordt vanuit het publiek, maar hoe mooi ook, dat er bij een dipje bemoedigende woorden volgen om de ploeg er weer bovenop te krijgen!

Realiteit is dat we nog meerdere stappen moeten zetten. We moeten snel groeien in vertrouwen en sterk staan in de komende wedstrijden en we hopen dan ook dat het publiek tevens meegroeit in aantal en enthousiasme.

We hebben er alle vertrouwen in, dat we dan zullen eindigen met waar dit stuk mee begint!!!

Tot het volgende ‘feestje’ a.s. zaterdag!!!
Mady en Chris