9e MAN: BEDANKT!

Beste 9de man!

Sinds een paar weken heeft HKV/Ons Eibernest 1 het extra zwaar tijdens de wedstrijden. Waar voorheen werd verloren met een paar doelpunten verschil, waren de afgelopen drie wedstrijden een heel ander verhaal. Vorige week, na een prachtig verhaal van Raymond Pouw, waren er super veel supporters aanwezig in onze mooie Eibernesthal. Helaas lukte het de selectie niet om te winnen. Via dit bericht willen we iedereen nogmaals heel erg bedanken voor het versieren van de hal en voor het aanmoedigen. Tegelijkertijd willen we jullie, onze belangrijke 9de man, weer uitnodigen om komend weekend naar VEO te komen!

Het eerste moet winnen tegen VEO! VEO is namelijk onze directe concurrent voor de degradatie! Voor het eerste zal het tweede strijden om de eerste punten van het zaalseizoen te pakken!

Programma:
VEO 2 – HKV/Ons Eibernest 2 start om 16:20u.
VEO 1 – HKV/Ons Eibernest 1 start om 17:40u.

Ben jij er ook weer bij?!

Liefs, Samantha
Namens de selectie.