fbpx

HKF LIVE: 2e editie bij HKV/Ons Eibernest

De tweede editie van HKF LIVE: “De vrienden van Alsem Live” komt naar HKV/Ons Eibernest.

Het feest wordt georganiseerd vanuit een samenwerking met Alo, Achilles, Die Haghe en Futura. De editie in 2019 bij Die Haghe was een groot succes en dat beloofd dat het dit jaar nog beter zal worden! Dit jaar worden we getrakteerd op de Funky Piano’s!

Funky Pianos is de gezelligste piano en live entertainment show van Nederland. Het concept is gebaseerd op het Amerikaanse ‘’Dueling Pianos’’ concept (ook wel bekend van Crazy Piano’s op Scheveningen) wat al jaren een grote hit is over de hele wereld. Dit concept staat o.a. bekend om het feit dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag voor je spelen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen de entertainers en het publiek. Funky Pianos is een combinatie van ervaren, showrijke pianisten met jarenlange podiumervaring, een drummer en een fabuleuze zangeres die garant staan voor 100% feest. Samen zorgen zij voor een unieke, energieke en muzikale show vol met meezingers en bekende 80’s, 90’s, 00’s en de hits van vandaag.

Het feest is voor 21+ (Let op! Leeftijd wordt gecontroleerd aan de deur)
Het feest is op zaterdag 4 april (De korfbal finale is om 16:00, dus je hebt alle tijd om vanuit Rotterdam naar Den Haag te komen en je op te frissen :) )
Een kaartje voor dit feest kost € 15,00
Er worden vooralsnog geen kaarten aan de deur verkocht en vol = vol!

Vanwege het grote succes van vorig jaar en de populaire band Funky Pianos verwachten wij dit jaar dat de kaarten zeer snel zullen gaan.
Dit feest bij ons op de club wil je niet missen! Bestel daarom vandaag nog je kaarten via: tickets.hkflive.nl en volg het feest op Facebook via: hkflive.nl

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag