Grote Club Actie!

Grote Club Actie!

Dit jaar stappen wij vol enthousiasme opnieuw in de fantastische wereld van de Grote Club Actie.

Waarom? Omdat wij streven naar een onvergetelijk jeugdkamp voor onze jeugdleden en voor dat dromerige kamphuisgevoel willen gaan in stijl: met een ouderwetse, gezellige busrit!

Het jeugdkamp is voor vele jonge avonturiers het hoogtepunt van het jaar. Een moment waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan.

Volgend jaar willen wij dit kamp naar een hoger niveau tillen door te verblijven in een écht kamphuis. Een plek waar de magie van het samenzijn tot leven komt, waar avonturen wachten en waar vriendschappen verdiept worden.

Natuurlijk kost deze droominvestering geld, veel geld. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! De Grote Club Actie is voor ons dé manier om fondsen te werven en deze onvergetelijke ervaring voor onze jeugdleden werkelijkheid te maken. Met de opbrengst willen wij ervoor zorgen dat het jeugdkamp van volgend jaar een kamp wordt om nooit te vergeten.

Jullie bijdrage aan de Grote Club Actie is van onschatbare waarde en brengt ons dichter bij het verwezenlijken van deze droom. We hopen dan ook dat velen van jullie meedoen met deze geweldige actie. Niet alleen voor de fantastische prijzen die te winnen zijn, maar vooral voor het creëren van magische jeugdherinneringen.

Laten we samen streven naar een onvergetelijk jeugdkamp, waar avontuur en vriendschap samenkomen en waar de busreis naar het kamphuis het startsein is voor een betoverende tijd!

Doe mee met de Grote Club Actie:

Klik hier!