• Sporten alleen toegestaan met CTB (Corona Toegangsbewijs)
  • Vrijwilligers zoals technische-staf en jurytafels worden ook gecontroleerd op een CTB.
    Vrijwilligers zonder CTB dienen, om discussie aan de deur te voorkomen, minimaal 24u voor elk bezoek aan te geven dat ze de accommodatie komen bezoeken.
    Daarbij dient aangegeven te worden;
    • Volledige naam.
    • Datum en tijd van bezoek.
    • Doel van het bezoek
    • Aanmelden kan via: corona@wzde.nl
  • Publiek is niet toegestaan.
  • De sportkantine kan open zijn tussen 06:00 en 17:00
    De sportkantine wordt niet als alternatieve ruimte gebruikt om wedstrijden/trainingen te bekijken (publiek).
    De sportkantine heeft als doel, wegbrengende ouders te voorzien van een drankje.
    De voorraad is beperkt en houd er rekening mee dat de keuken gesloten kan zijn.
    De sportkantine kan alleen geopend worden door barbezetting aangewezen door de KC en niet op eigen initiatief.
  • Kleedkamers zijn open.

Tijdens trainingen vragen wij de trainers/coaches te controleren op het CTB.
Tijdens (oefen)wedstrijden wordt de CTB gecontroleerd door de bardienst of corona coördinaten.

De bardienst, trainers en/of corona coördinaten hebben de regels niet verzonnen. Het heeft daarom geen nut om discussies te voeren met deze vrijwilligers en daarom vragen wij u dit dan ook niet te doen. We zijn onze vrijwilligers dankbaar dat ze ons helpen en vragen dan ook deze club helden niet in een lastige of ongemakkelijke situatie te plaatsen.

Corona coördinators hebben de instructie gekregen altijd te controleren.
Ook als u een dag daarvoor of met regelmaat onze accommodatie bezoekt.

Op dagen dat er (oefen)wedstrijden zijn is toegang alleen mogelijk via de hoofdingang van de grote kantine. De hal binnenkomen via een alternatieve weg zoals de spelershome of de hoofdingang van de sporthal is niet toegestaan.

Ook tijdens de kangoeroe en jeugd trainingen/activiteiten controleren wij ouders op het CTB. Geen CTB is geen toegang. Ouders van jeugd kunnen niet in de sporthal kijken maar dienen te wachten in de kantine.

HKV/Ons Eibernest is op zoek naar vrijwilligers die het Corona team willen helpen.
Kom ook helpen! Geef het door via: corona@wzde.nl