Image
De gemeente Den Haag heeft een beachcourt aan de Steenwijklaan aangelegd om de beach sport in Den Haag te promoten. Op 11 mei 2011 werd het beach court officieel geopend door wethouder Karsten Klein waarvan diverse foto's zijn gemaakt door Sebastiaan Nederhoed. Op 13 mei 2013 gaf ons Oranje een demonstratie van de nieuwste beachkorfbalvorm waarvan hier een impressie. Het beachcourt is standaard ingericht voor beachkorfbal, beach volleybal en beach soccer. Voor deze sporten is sportmateriaal te huur. Het beachcourt is dagelijks geopend van 08.00 – 22.30 uur. Houd er rekening mee dat er geen verlichting op het beachcourt is!
Huur aanvragen beachcourt
Voor huuraanvragen kan je een mail sturen naar: verhuur.busp@denhaag.nl en vermeld als onderwerp: Beachcourt.
Geef de data en tijdstippen door wanneer je het beachcourt wilt huren en vermeld je organisatie, naam, adres en telefoonnummer.

Huur kleedkamers/clubhuis
Indien je als sportvereniging gebruik van de kleedkamers en/of clubhuis van Eibernest wil maken dan kan je een mail sturen naar: verhuur.veldaccommodatie@eibernest-korfbal.nl.

Huur aanvragen grasveld
Voor huuraanvragen kan je een mail sturen naar: verhuur.busp@denhaag.nl en vermeld als onderwerp: Grasveld Steenwijklaan Geef de data en tijdstippen door wanneer je het grasveld wilt huren en vermeld je organisatie, naam, adres en telefoonnummer.