fbpx
Image

De gemeente Den Haag heeft een beachcourt aan de Steenwijklaan aangelegd om de beach sport in Den Haag te promoten. Op 11 mei 2011 werd het beach court officieel geopend door toenmalig wethouder Karsten Klein. Het beachcourt is standaard ingericht voor beach volleybal, HKV/Ons Eibernest heeft korfbalmaterialen voor het beachcourt. Het beachcourt is dagelijks geopend van 08.00 – 22.30 uur. Houd er rekening mee dat er geen verlichting op het beachcourt is!

Huur aanvragen beachcourt
Voor huuraanvragen kan je een mail sturen naar: verhuur.busp@denhaag.nl en vermeld als onderwerp: Beachcourt.
Geef de data en tijdstippen door wanneer je het beachcourt wilt huren en vermeld je organisatie, naam, adres en telefoonnummer.

Huur kleedkamers/clubhuis
Indien je als sportvereniging gebruik van de kleedkamers en/of clubhuis van Eibernest wil maken dan kan je een mail sturen naar: verhuur.veldaccommodatie@eibernest-korfbal.nl.

Huur aanvragen grasveld
Voor huuraanvragen kan je een mail sturen naar: verhuur.busp@denhaag.nl en vermeld als onderwerp: Grasveld Steenwijklaan Geef de data en tijdstippen door wanneer je het grasveld wilt huren en vermeld je organisatie, naam, adres en telefoonnummer.
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag