fbpx
Image
Eibernest speelt haar wedstrijden op en in Sportaccommodatie HKV/Ons Eibernest aan de Steenwijklaan 16, 2541 RL in Den Haag Zuid-West en welke in 2014 geheel gerenoveerd is. De jeugdploegen op zaterdag, de junioren en senioren veelal op zondag, tenzij het een zaterdagteam betreft.
Sportaccommodatie HKV/Ons Eibernest biedt:
 • drie korfbalvelden en vier tennisvelden op het kunstgras met verlichting
 • terrein met natuurgras en verlichting
 • beach court voor 4 beachvollybal-, korfbal en één beach soccerveld
 • sporthal (deelbaar in gymzaal en sportzaal)
 • twee gescheiden kantines met een geschakelde keuken
 • spelershome / naschoolse opvang (NSO) ruimte
 • ruime kleedkamers zowel voor de zaal als voor de veldaccommodatie
 • ruimtes voor opslag van sportmaterialen
 • EHBO trommel almede AED apparaat in de sporthal en grote kantine
 • gratis Wifi internet door de gehele accommodatie
 • Uitgebreide brandmeld installatie en aantal geinstlleerde camara's

Binnen de accommodatie is de nodige aandacht gevestigd op duurzaamheid. LED verlichting in de sporthal, LED verlichting met bewegingsdetectoren in de diverse opslagruimtes en gangen. Nieuwe gasbranders in de sporthal, vloerverwarming en HR ketel in/voor de kleedkamers. Ook m.b.t. de keuze van materialen is er aandacht gevestigd op mogelijk hergebruik en zijn milieu vriendelijkere en dus afbreekbare bouwmaterialen gebruikt. Gezien de bouw van de sporthal in 1964 waren de mogelijkheden om nog meer duurzame oplossingen in te bouwen technisch niet mogelijk of te kostbaar. Desalniettemin is het energielabel van de oudste sporthal van Nederland aanzienlijk verhoogd! De gemeente Den Haag, uitvoerende aannemers en Fonds 1818 hebben hierin hun actieve bijdrage geleverd! logo milieu centraal-cpt-c-xlF1818 De beheerder van stichting HKV/Ons Eibernest zorgt voor het onderhoud en schoonmaken van de accommodatie. Ook worden de leidingen van de douches frequent gespoeld om de hygiene te optimaliseren.
 

 Kantines

De accomodatie beschikt over twee kantines. De "kleine" kantine wordt vooral tijdens trainingen in de zaalperiode gebruikt door de korfbalvereniging. Daarnaast is het de thuiskantine voor de volleybalclub Sovicos. De "grote" kantine is het hele jaar door in gebruik tijdens de trainingsavonden op het veld en speeldagen in het weekend. Deze kantine beschikt over een kinderspeelhoek, en in de accomdatie is tevens een AED-apparaat aanwezig. Beide kantines zijn direct verbonden met de zaal. In de kantines kan alleen betaald worden via pin. contant kan alleen op sommige evenementen. HKV/Ons Eibernest leden kunnen betalen met een HKV/Ons Eibernest KNIP kaart en krijgen hiermee 10% korting.

Roken en alcohol
In de gehele accommodatie van HKV/Ons Eibernest is het verboden te roken. Rondom de accommodatie zijn verschillende voorzieningen aanwezig om buiten te kunnen roken. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Bij twijfel over de leeftijd zijn onze vrijwilligers dan ook verplicht om een legitimatie te vragen.

Tijdens jeugdwedstrijden worden geen alcolholische dranken geschonken, graag uw begrip hiervoor.

Evenementen
De sportaccommodatie HKV/Ons Eibernest is een toplocatie voor korfbalevenementen. HKV/Ons Eibernest heeft het organisatievermogen om elk korfbalevenement te ondersteunen en tot een succes te maken. Zo zijn wij jaarlijks gastheer van de Haagse korfbaldagen en in oktober 2010 waren wij één van de locaties voor de voorrondes van het EK zaalkorfbal.

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag